COCA-COLA

 
RAF_CC_0048.jpg
 
 
 

Em 2015 fomos convidados para renovar o andar de reuniões da sede da Coca-Cola no Rio de Janeiro. Para atender as demandas da empresa, criamos espaços de reunião com diferentes características: tamanhos, luminosidades, níveis de formalidade, privacidade, etc.

In 2015 we were comissioned to renovate the meeting-rooms floor at the Coca-Cola company headquarters in Rio de Janeiro. We have designed several types of meeting rooms, each one with different characteristics regarding their area, formality, privacy, luminosity, etc.

 
 
 
RAF_CC_0058.jpg
19-10-2015 005.jpg
RAF_CC_0174.jpg
mooc_cocacola 12 16.9.jpg
 
 
 

O interior é decorado com uma paleta reduzida de madeira clara e tons de cinza, com detalhes em vermelho. O destaque dos ambientes fica por conta da incrível vista da baía de Guanabara e da entrada abundante de luz natural.

Em 2016 o projeto ganhou o Prêmio Casa Claudia de Design de Interiores, na categoria Escritórios e Consultórios.

The interior is decorated with a pared-back palette of pale wood, gray and red. The rooms’ highlight, however, are the amazing views of the Guanabara Bay and the abundant daylight that enters the space.

In 2016 the project won the Casa Claudia magazine Interior Design Award, in the category “Offices”.

 
 
 
RAF_CC_0128_web.jpg
RAF_CC_0157.jpg
RAF_CC_0142.jpg
RAF_CC_0251.jpg
 
 

veja mais projetos

see other projects

 
 

compartilhe este projeto

share this project

Bel Loboescritórios